söndag 11 november 2012

Saluhallar

I Malagas saluhall finns mycket att se! Här kan jag gå i dagar, men så ville Tarja se Picassomuseet och Casa Picasso! Det tog ju tid att se allt Groteskt! Det var nämligen även en utställning som heter "The Grotesc Factor". 500 år av groteska saker som visst tog 3,5 år att samla ihop. Sedan var det ju Katedralen som skulle besökas mm! Nu har jag kulturpoäng för flera dagar! På tisdag åker jag till Afrika (Tarja får följa med) där skall vi köpa kryddor och en och annan Get. Det kan man väl ha som husdjur eller? Åter till saluhallen, där finns mycket nytt som jag aldrig sett, här skulle man ha en lokal guide som visade vad allt var till för!

2 kommentarer:

  1. En inte helt dum gissning är att det som ser lite ut som spädbarn helt enkelt är spädgrisar, som ska grillas på spett. Men ni kanske inte har de faciliteterna på er balkong? Och det som såg ut att vara täckt med salt, var inte det någon typ av bacalao?
    Mycket gott har ni att smaka, kul! Fast niverkar ju hålla er till det goda, nämligen seafood:)

    SvaraRadera
  2. Tack för kommentaren. Nej, tyvärr ingen stor grill på balkongen, men åt ändå en hel lammstek häromdagen! Baby förstås, bacalao är det inte som ligger på disken, de sa att de tärnade det och hade det i soppa.

    SvaraRadera