fredag 5 oktober 2012

Cloud Nine

Vi åt lunch på restaurang Cloud Nine vid Lilla bantorget 1 idag. Vi har ju boken "Eat Sweden" som ger oss möjlighet att prova på restauranger i Stockholm under 2012. En rabatt ges hos varje restaurang som är med i boken. En mycket bra uppfinning, som gör att man vågar prova på nya ställen med förhoppningsvis god mat.


Tittade till deras hemsida, den såg ju fin ut, så eftersom vi ändå skulle in till stan passade vi på, boken var ju med, och i boken stod det så fint om restaurangen, så förväntansfulla steg vi in strax efter ett.
Lunchrätterna bestod av rödspätta med kokt potatis och skagen, eller fransk gryta med nötkött, korv, kyckling, bönor, tomat och ris. Sedan fanns det en pastarätt, men vi valde grytan efter samråd med servitören som dock inte hade smakat grytan men sa att den luktade gott.


Vi fick sallad, bröd och dryck och satte oss vid ett bord. 10 minuter senare kommer servitören med 2 tallrikar av dagens fisk. Nä, vi har beställt grytan sa vi och han irrade vidare. Tur att vi inte tog fisken sa vi kör, den såg för djävlig ut. Lite senare kommer Franska grytan med ris in. Ja, vad skall man säga. Till och med Tarja skulle laga bättre mat! Trist och tråkigt. Inte blev det bättre när Tarja hämtade kaffe till oss. Det var det sista sa hon. Troligen hade det lagats på morgonen, för det var som tjära, inte ens med mjölk gick det att dricka. Så det fick bli te istället.
Hur den här restaurangen skall överleva har jag svårt att förstå, kanske är det andra kockar som jobbar kväll!
Vi kommer inte att besöka det här stället igen, det finns så många bättre till samma pris i Stockholm.

Har ni vägarna förbi Ica Kvantum Liljeholmen vid lunchtid skall ni smaka på Lena Ruths mat i delin, riktig mat lagad med mycket kärlek, hon är lite knasig, men väldigt gullig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar