onsdag 5 december 2012

Placido Domingo

Idag var det tänkt att vi skulle besöka Globen för att lyssna på en skönsjungande Placido Domingo! På grund av all snö och inställda flyg, ville jag för säkerhets skull kontrollera om det eventuellt inte skulle bli av. Jo då visst är det så!
På grund av privata åtaganden flyttas nu konserten i Stockholm från den 5 december till den 15 januari. Den nya Stockholmskonserten kommer att hållas på Annexet och orkestreras av Stockholms Sinfonietta.



Gubben  är mer än 70 år, men sjunger ännu mycket bra! Han föddes i Madrid 1941 och flyttade till Mexiko när han var 8. Där studerade bland annat han sång, piano. Vid 30 års ålder  var han redan en stor stjärna och 2009 fick han BirgitNilsson-priset på 1 miljon dollar.

Tråkigt, men så kan det gå!

3 kommentarer:

  1. En förtydling skulle vara bra; var ni och lyssnade på denne gigant eller var ni inte? Lite svårt att få någon riktig klarhet i ovanstående inlägg. Kanske för många konjak innanför västen...

    SvaraRadera
  2. Du verkar inte kunna svenska språket så bra? Det står ju klart och tydligt att konserten flyttas till den 15 januari! Kanske är du inte svensk, utan dansk? SKÅL!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Även en dansk kräver ett tydligt språk, inte ett hymlande hit o dit. Jä! Skål!

      Radera