tisdag 3 juli 2012

Kan innehåll spår av!

Vi får allt fler som är allergiska eller intoleranta i Sverige. Det är då beklagligt att allt fler livsmedelsföretag märker sina produkter med "Kan innehålla spår av nöttter". Det gör man för att vara på säkra sidan. Vad man också gör är att man utesluter de som inte tål den typ av produkt.

Därför är jag extra glad för för företaget Werners Gourmeservice som i stället skriver " Kan innehålla spår av njutning"


Werners Gourmetservice AB’s verksamhet är resultatet av en idé om att kunna erbjuda en mångfald av klassiska och traditionella såväl som moderna och nyskapande produkter till privatpersoner via postorder. Så när Claes Wernerson och Stefan Carlsson träffades på en löpartävling i Tranås 1990, deltog de inte i tävlingen utan diskuterade i stället möjligheten att förverkliga sin idé och starta en firma där man skulle sälja kvalitativa livsmedelprodukter. Strax därpå startade verksamheten med ett litet sortiment av franska produkter. Däribland produkter som Roger Vergé använde på krogen Le Moulin De Mougins. Men snart förstod Stefan och Claes att kunderna inte var privatpersoner utan istället kockar och köksmästare varpå affärsidén fick justeras.

Med åren har sortimentet vuxit och idag innehåller det över 600 lagerlagda artiklar.

En av de trevligaste säljarna jobbar också där. Hon heter Sanna Änggård och bryr sig verkligen om sina kunder! Det finns väldigt många så kallade säljare som så fort de sålt varan anser sig klara med den köparen, så är inte fallet med Sanna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar