torsdag 26 juli 2012

Sörmlandsleden

Vi passade på när vädret blev bättre, och testade Sörmlandsleden i tre dagar. Totalt gick vi 5 mil, och de som gått leden känner säkert till att den inte är så lätt alla gånger. Vi besteg bland annat berg, när vi skulle gå från Lida till Paradiset. Men det gick bra, trots 25 kilo på ryggen. Läser just nu om vandraren Rolf  Enander som vandrade 500 mil med en packning på endast 15 kilo ungefär. Men vi skall nog få ner vår packning också. Detta var ju en första test. Vackert är det vid Paradiset. (Bilden nedan)


För de som läst inläggen, har jag ju torkad mat för att äta gott i skogen. Mycket gott blev det när kommit fram och tillsammans med maten njutit av ett glas vin, kaffe & avec. Ja det var härligt. Kan rekommendera leden, trots att den på vissa ställen var lite svårframkomlig. Det finns en bra bok som heter "Vandra Sörmlandsleden". Den beskriver de olika etapperna som totalt är 100 mil.


Tarja har som vanligt klarat sig bra, jag har fått blåsor på fossingarna, trots att jag bytte sockor varje rast. Får kanske gå barfota?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar