tisdag 19 mars 2013

Dag 2

Botkyrka kyrka stängd, Salems kyrka stängd. Men vi stannade vid en trevlig busskur och tog lite kaffe avec. Inte helt fel. Nu är vi framme vid ett underbart vandrarhem i Södertälje (Telge vandrarhem). Jättefint rum. Men det kan behövas efter 2,1 mil i snöstorm! Tarja var mycket duktig, trots att hon har för mycket skräp med sig.
Hälsningar till Leffe Lut & Jensan i Småland, ni kan väl haka på vandringen lite längre ner?






6 kommentarer:

  1. Vi har hyrt en EPA-buss och ämnar i sakta mak åka efter er, avnjutandes kall Prins Oliver och avrunda med en god singelmalt....!!

    Vet inte vilken sträckning ni ämnar ta, men passerar ni Kalmar, så finns här varm mat, varm säng och skön dusch, bokar tvättstuga om så behöves och sedan ett samtal in på nattakröken !! Finns på 070-585 52 07 !!

    SvaraRadera
  2. ....säger Leffe !!!

    SvaraRadera
  3. Nu är det bara 497 mil kvar så kämpa vidare

    SvaraRadera
  4. Skall framföra hälsningar från Arne och Åke Aspis, som sagt bara 497 mil kvar. Ha det gott
    Nypan

    SvaraRadera
  5. I Alvesta finns det också mat och husrum. Ni var ju här på kräftskiva 1981 (eller var det -80?) så ni hittar säkert, vi bor kvar här ännu. Vi hälsar även till Nypan och Eilert. Kram från Jens och Tina

    SvaraRadera
  6. Jag missade starten helt och hållet och hade jag inte varit iväg hade besökt er i Slagsta. Stort lycka till på vandringen, jag har en avundsjuk fru hemma som (via mig) kommer att följa er spännande "promenad".
    Micke Axelsson hälsar, vi hade planerat att ta en middag och en kall med er innan ni gav er iväg men som vanligt försvinner tiden iväg, jag blir sotis bara jag läser hur ni själva nu tar kontroll över er tid.

    Ta hand om er och så lär vi "snackas" under resan.
    //David

    SvaraRadera