tisdag 12 mars 2013

Lokaltidningen Mitt i

Vi hade ett trevligt besök från tidningen Mitt i Söderort. Det var Isabell Gradin och fotografen Pekka Pääkö som ringde på vid 11-tiden härom dagen.


Det är ju inte många som vandrar så länge och så långt, så de ville ha in ett reportage till den 12 mars. Vi hade en trevlig stund, så stort tack för ditt intresse Isabell!


7 kommentarer:

  1. Skicka gärna ett exemplar till metropolen Landskrona

    SvaraRadera
  2. Gunilla Eng Åbrandt13 mars 2013 kl. 11:57

    Hej på er!
    Gör ni halt eller gör ni halt?? Ha ha, kanske båda. Verkligen kul idé av er att knalla från Årsta till Spanien. Men som Siri just kommenterade, ni har ju promenerat länge. "Tänk att dom gick runt Årstaviken jämt!", sa hon. Ni har säkert redan gått sträckan Sverige - Spanien ett par gånger. Nu kommer ni dock att träffa på lite fler restauranger. Hoppas ni recenserar efter hand. Vi säger lycka till!!
    Kram,
    Siri och Gunilla (Alwa är hemma i Eskilstuna för tillfället)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Gunilla!
      Du är rolig du! Jag hoppas bara att det inte är för halt så att vi måste göra halt för tidigt. Tarja är ju lite halt, själv har jag mest skavsår. Förra året blev det minst 500 mil, så Siri har rätt.
      Ni får ha det så bra, och hälsa Alwa också!

      Hälsningar
      Birger & Tarja (och Irene och Cia som är här just nu)

      Radera
  3. Hej Tarja och Birger!

    Vi hörde från Pirkko att ni har artikeln i Mitt i Söderort. Det var intressant texten or jag måste säga att ni är väldigt modiga. Vi hoppas att er resa går bra. Jag har studentskrivningar på svenska på måndag när ni startar er resa! Jag ska följä er blog och kanske skriva mera senare :)

    Hälsningar,
    Nea och andra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Nea!
      Tack för inlägget, och lycka till på måndag. Ja,i morgon klockan 9 startar den långa promenaden. Tarja får det jobbigast, det är ju hon som skall bära all packning.
      Hälsa de andra!
      Birger

      Radera
  4. Hej birger o tarja! Jättekul att ni ska gå så långt hoppas att det inte blir några problem på vägen. Lycka till mamma o maritha, hampus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Hampus!
      Tack för lyckönskningen. Det kan behövas. Taja ryggsäck väger för mycket, hoppas att hon kan få ner vikten.
      Hälsa mamma!
      Birger

      Radera