onsdag 1 maj 2013

Dag 45

Vi sov så gott på Dalby Hotell! Vaknade klockan 6, åt en härlig frukost och begav oss iväg vid 9-tiden. Vi skulle gå längs den spikraka Vordingborgsvej i 2,4 mil för att sedan gå in 1 kilometer till Dyrlev B&B.
Vi gick och vi gick. Tog en paus vid ett nedbrunnet hus. Det stannade en Merca från 60-talet. Utanför paret som stannade kom 2 bilar och körde lite för nära varandra, för det small lite grann! Men gubben som klev ut ur Mercan kom lugnt fram till oss och pratade en lång stund. Hans fru gav Tarja en liten reflex att ha på säcken. Vi gick vidare och kom så småningom fram till en bensinstation där det finns möbler att sitta och fika i, skönt!
På vägen passerade vi även en Salon, där det fanns:
Hot Beer
Lousy Food
Bad Service

Även en begravd gäst som antagligen inte ville betala.
Efter 2,5 mil kom vi så fram. Det hade tagit 7,5 timmar. Men solen sken och det gjorde även vi efter att ha sett stället där vi skulle bo. Fint och billigt! Plats för barn på ett loft. Så här får en hel familj plats!
Tarja ville vila lite längre i morgon. Och beställde frukosten till 9. Ja, det får väl bli bra då! I morgon blir det bara strax över milen till Voldingborg.


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar