måndag 6 maj 2013

Dag 50

Så var det dax! Till Tyskland skulle fartyget och Scandlines ta oss idag! Bra boende var det på Stop & Sleep Hotell. Bra ägare som hjälpte oss på alla sätt!
45 minuter tog resan över till Puttgarden. De flesta tog ju bilen över, det var bara vi och ett par till som gick över landgången.
När vi kom över gick vi först till Burg och senare vidare mot Hotell Gruner Jäger. 1,3 mil blev det på tysk mark. Efter Burg fanns ingen gångväg, och Tarja undrade om vi skulle gå någon annan väg. Nej blev mitt svar och vi vandrade de 5-6 kilometrarna. Det gick utmärkt! Nu sitter vi på hotellets restaurang och skall inta lite gott!
Och vi frågar efter det bästa! Fisk till Tarja och kött till mig. Och det överträffar våra förväntningar! Gott!!!























2 kommentarer:

  1. Härliga minnen från pråmen till höger på dina bilder. Jag har sovit på den parkeringen i en gammal Renaultbuss som vi lastade full med "proviant".
    Känns som om ni kommit halvvägs när ni nu kommit till Tyskland, det vittnar om hur stora länder ni har att ta er igenom, spännande.
    Är det ett svenskfenomen att ha vandringsstavar? Känns som om största "problemet" är att få tag på dessa gummifötter till stavarna=))
    Var rädda om er, vandra i frid!
    //David

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hallå David!
      Hittade ju en gummibit på vägen som jag skar till, satte bitar på de nedslitna och det funkar mycket bra! Har till minst 6 ggr till. Perfekt! Ja vi har inte sett andra vandra med stavar. Vilken första god middag vi åt igår förresten. Och god öl mm.
      Jag får börja skriva som du, har tänkt på "Ha set bra" nej du skall ju ha det Bäst!

      Radera