tisdag 7 maj 2013

Dag 51

Vi blev förvånade vid frukosten! De serverade råbiff! Provade inte och det kanske är tur. Övrigt pålägg var lite tråkigt, men i övrigt var stämningen hög. Vi skulle ju inte gå så långt idag. Men så råkade vi fråga om bästa vägen över den bro vi skulle över. Hotellvärden sa att vi skulle gå så och så, visade på en karta. När jag visade Gps, så sa hon att det går inte att gå den vägen som vår Gps säger! Okej tänkte vi och följde hennes råd. Sämsta rådet hittills! Vi kom ut bland mycket trafik och när vi kommer fram till brofästet så ser vi den gångväg som vi skulle valt enligt Gps!
Ja, det är ju ingen ide att gråta över detta, utan att fortsätta gå mot målet. Men 2-3 kilometer extra blev det.
Väl framme i Grossenbrode, handlade vi och jag såg att deras system med varuburar inte är så bra som i Sverige. Vi fortsatte mot målet för dagen, Hotell Am Wind, där ägarna mötte upp och gav oss bra service och fint rum. Nu tvättar Tarja och jag försöker lösa problemet med de långa sträckor som följer. Hotellen är fullbokade under helgen, vi skall i och för sig stanna 2 dagar efter den snabba vandringen genom Danmark, men 2 stycken 3-milavandringar kanske blir för mycket, framtiden får utvisa hur vi gör!
Visste ni förresten att vårmakrillen kommit till Göteborgs fiskauktion, lite dyr (137:-/kg), men om ett par veckor blir det billigare när de når närmare land.

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar