onsdag 29 maj 2013

Dag 73

Hotellägaren lovade soligt och varmt! Jag frågade var? Kanske i Spanien? För det regnade under natten och det utlovades regn.
I går kväll var vi inne på en underbar vinhandel som även sålde Cognac. Ägaren berättade att det varit i släkten i 300 år. Duktig var han, sämre var det med de två säljarna, kanske lite utbildning skulle passa.
Ja i alla fall vi startade mot Steinfeld och det gick mycket bra, passerade flera bilhandlare längs vägen. Bilarna är mycket billigare i Tyskland, varför då ?
Vi kom till ett vallfärdskapell som var trevligt, anor sedan 500 år.
Väl framme i Töwerland Hotell visade det sig att det finns både pool och sauna. Poolen var för kall förstås, även bastun, men det var skönt ändå. I kväll skall vi prova på menyn i restaurangen. Och i morgon skulle vi ju gå till Rieste, men vi ändrade det till Bramche där vi bokat natten efter Rieste. Lång vandring men då blir det 2 nätter på Idingshofs Hotel.






















2 kommentarer:

  1. Hej på. Jag tycker att ni är otroligt duktiga som orka hålla på i detta tempo och nästan varje dag. Har ni någon uppfattning hur långt ni gått? Var och hälsade på Micke Hellström när vi passerade Mariestad på våg till Göta Kanal, han mår ua och det gör vi oxå, hoppas att ni gör det också, Ha de/ koggen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hallå Koggen!
      Den som är dukigast är Tarja som bär så mycket utan att gnälla. Trots att hon samlar på si saker hela tiden! Jo, allt är bra med oss, inga skavsår eller andra problem.
      Ha det så jättebra!
      Birger

      Radera