torsdag 2 maj 2013

Dag 46

Vilken morgon! Solen sken och till frukost fick vi till och med snaps! Åse som äger stället ansåg att vi skulle gå bakvägarna till Vordingborg eftersom det är finare. Hon visade vägen och vi vandrade på små slingrande vägar på danska landsbygden. Vi tog god tid på oss eftersom det var så lite som 1,5 mil vi skulle gå till Kong Valdemar Hotell. Härligt att kunna stanna både hög och där.
Väl framme på Köpenhamnsvägen blev vi förvånade av att det fanns cykelväg men inte gångväg. Men vi tog oss fram och kom till hotellet vid 2- tiden! Annelise i receptionen som jobbat sedan 6 var fortfarande glad och trevlig. Personalen betyder så mycket, och eftersom hotellet kanske inte är världens bästa betyder service mycket! Vi fick med oss vattenkokare och extra choklad till rummet. Men vi var tvungna att leta efter fötter till stavarna, detta lyckades vi inte med, men vi hittade gott vin och god fläskesvål! Och de hade provsmakning på vin, bra men de kanske skulle kolla att etiketterna sitter på rätt plats!


















1 kommentar:

  1. Härligt med en liten snarre till frukost, nu är det bara att spetsa till det med en riktig frukost ( Öl, kall gameldansk samt ett dansk wienerbröd.
    Ha det gott båda 2
    Nypan

    SvaraRadera