tisdag 21 maj 2013

Dag 65

Zeven! Idag vandrar vi västerut mot den lilla staden Zeven. Undrar om de har något Zeven-11?
Efter en god frukost drog vi iväg. Regnet hängde i luften, men det var varmt så efter några kilometer var det till att ta av jackan. När vi kommit halvvägs började det regna. Vi tog på oss våra poncho och satte oss ner för att vila ut regnet.
Det lättade efter en halvtimme och vi fortsatte mot målet. Framme i stan skulle Tarja leta upp posten för att skicka ett kort till Satu-Leena i Åbo som fyller 58 år strax. Hon lyckades och kom tillbaka till viloplatsen, och hon hade lyckats köpa en flaska vin också!
Väl framme på Landhaus Radler blev vi väl mottagna och fick ett underbart rum!
Vi tog lite senare en promenad, men det finns inte mycket att se.
















4 kommentarer:

  1. Ni är helt underbara följer er på färden som många andra / kram sema

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej du härliga Sema!
      Hoppas att allt är bra med dig och att Bränneriet i Husqvarna har många gäster! Det förtjänar du som gjort det så fint och välkomnande!!
      Många kramar från Birger & Tarja

      Radera
  2. Hej på er.
    Fantastiska bilder. Jag följer er på er resa. Otroligt spännande. Är sjukt avundsjuk på er. Men hoppas ni får bättre väder snart. De sista dagarna har sett ut att vara lite blöta.
    Kram
    Micke
    ICA Kvantum Liljeholmen

    SvaraRadera
  3. Hallå Micke!
    Tack för hälsningen! Och stort grattis på födelsedagen! Skickade ett SMS, men jag skickade nog till fel nummer! Hoppas det går bra, fast det gör det säkert. Hälsa allt och alla!
    Birger

    SvaraRadera