fredag 27 april 2012

Salem

I det vackra vädret åkte vi med bilen söderut mot den plats där vi kanske skulle slå upp tältet första natten. Vi åkte längs Bergaholmsvägen (gamla Södertäljevägen) mot Salem. Vi parkerade bilen strax innan kyrkan i Salem. Vi gick in i skogen mot vattnet.

Sjön heter Bornsjön och är vattentäckt för Stockholm. Förbudsskyltar som sa att vi inte får fiska, vara på eller i närheten av vattnet och så vidare. Då får vi väl hitta en annan lösning på första natten. Vi kanske kan sova över i kyrkan, som en äkta pilgrim.

Efter vår sköna promenad kom vi fram till bilen, och jag sa till Tarja " sådana där fästen till barnstol har vi också". De låg på marken strax bredvid bilen. Tarja, (som inte kör bil) gick till passagerarsidan och hon såg inte glad ut. Punktering var min första tanke. Gick runt för att kolla däcket, men det visade sig vara så att någon hjärndöd person krossat rutan, handskfacket var öppet och glassplitter fanns lite varstans.


Ja det var ju bara att ta tag i saken. Åkte direkt till Samglas i Västberga där vi vi mycket bra stöd i den tråkiga situationen. Om 2 timmar är bilen klar sa de. Polisen som trots att det är fredag inte hade gått hem fanns också på plats lite längre ner på gatan. Vi tog en promenad (skall ju ändå träna). 1 timme senare var bilen klar, allt glas var borta. 1500:- var också borta till självrisken.

Så tort tack till Samglas för bra service, och du som krossade rutan får gärna höra av dig, så kanske vi kan hitta på något roligt tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar