tisdag 24 april 2012

Läsare

Det blir allt fler som läser bloggen. Det blir kanske roligare för er att läsa när vi väl börjar gå med raska steg mot södra Europa. Men det är kul att så många, och inte bara svenskar hittat till sidan. I höst kommer jag att ha lite olika tävlingar där diverse vinster ges ut.
Har tyvärr fått något som kallas Hälsporre (plantar fasciit). Gick långt i fel skor för ett tag sedan. Har införskaffat en elastisk binda som gör att det blir skönare att gå. De inläggssulor som jag köpte till kängorna hjälper också till. Min förhoppning är att det skall gå över inom några månader. Fötterna är ju ganska viktiga när vi skall gå så långt som till Spanien.


Fick en bra kommentar om "El Camino". Det finns visst ett nytt album som heter El camino med Black Keys. Tyck till om låten, är det något ni skulle vilja lyssna på?!  Kanske kan vara bra när man går upp för bergskedjan Sierra Nevada i Andalusien. Med Tarja som kartläsare hamnade vi på 3000 meters höjd i en 30 år gammal Ford med glapp i styrningen och bromsar som i familjen Flintas lyxåk. Bilvrak fanns både här och där, eftersom det inte fanns skyddsäcken. Vi kommer att ha GPS, karta och kompass, och så får Tarja inte bestämma något förstås! Just nu är hon ute och cyklar, därför passar det perfekt att lyssna på låten Lonely boys.

http://www.youtube.com/watch?v=a_426RiwST8&feature=player_detailpage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar