torsdag 17 maj 2012

Tarjas semester

Idag är Tarjas första semesterdag. Fast hon behöver inte gå tillbaks till jobbet efter semestern är slut. Eller jag kanske skall säga cykla!
Hon sa nämligen upp sig i måndags. Tråkigt för Viking Line!


Hon jobbade visserligen bara 50%, men hon är bra på att ge SERVICE! Tarja har jobbat mer än 30 år på detta företag. Nu går det ekonomiskt går dåligt, -174 miljoner första kvartalet (tror jag det var)
Men nu sparar dom in en lön i alla fall.
Callcentret Ageris i Solna skall ju stödja Viking Line med företagets biljett- och reseförsäljning på den svenska och finska marknaden. För Viking Line syftar samarbetet med Ageris till att få ökad flexibilitet i sin hantering av reseförsäljning.
Vice President Strategy and Development på Viking Line, Sune Häggblom uppskattar deras fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Jag hoppas att det går bra för Viking Line, men vad chefer aldrig får glömma, är att personalen är företagets viktigaste resurs. Ger man dem rätt förutsättningar kan de utföra underverk. Så tänk på de som är kvar, trevlig och hjälpsam personal är bättre för försäljningen än låga priser. Lycka till VL!


Just nu tittar Tarja på Ishockey, Finland- USA. Hon hejar alltid på Finland. Varför då? Hon har ju blivit svensk medborgare (också) Undrar vem som skrev på den ansökan?

1 kommentar:

  1. Vilken snygging!
    Inte kan väl hon gå i pension?!

    SvaraRadera