fredag 18 maj 2012

Utrustning

Idag hämtade vi all den utrustning som vi för säkerhets skull beställde på Naturkompaniet. Det blev ju både enklare, men även mycket billigare att ta allt på en gång. 15% rabatt plus 2% som kommer som ett presentkort lite senare.Och vi har säkert glömt något som vi måste handla under året. Tyvärr var det problem i kassasystemet, men vi hade ju ingen brådska.


Vi vandrade i sakta mak hemåt och gick över Västerbron. Mitt på bron finns det massa lås fastsatta. Först tänker man ju att det kanske är något knäppt med det hela, men det är ju "Kärlekslås". Brudpar låser två hänglås i bron och kastar i nycklarna. Det är en österländsk tradition från början, och enligt en legend skall då lärleken vara för evigt.
Ja, om inte den gör det kan de ju återkomma och hoppa i. Kanske hittar de nyckeln, eller ochså gör de som de  60-70 personerna som hoppar från hög höjd i Sverige varje år, dör! Nej! Sluta upp med sådana dumheter, och lev livet, tids nog är det dax att göra avslut.


När vi kom hem fick vi välförtjänt en god stöl från Oy Sinebrychoff i Kervi Finland. Karhu betyder Björn. Och det är väl den som tog Finland till Semifinal i VM. Sverige gick det ju inte så bra för. Det går inte bara att glida runt på isen.
I morgon skall vi titta över utrustningen, vi har provat soväsckarna, som tur var köpte vi till en extrapåse till dessa! De som levererades till dessa var ju ett skämt!

Ha en trevlig helg, och speciellt tack till Steffo på Tv 4. han svarade på ett mejl. Vad det handlade om kan ni läsa om senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar