fredag 12 april 2013

Dag 26

För första gången är det regn! Men vad gör det, vi satte på oss utrustningen och vår regnponcho från Fjällräven, det skulle nog gå bra.
Men först hade vi telefonmöte med Josefin Lilja, en journalist från tidningen Dagen. Hon ville göra ett reportage om vår vandring nu när det gått ett par veckor. En timme tog mötet, men vi har ju inte bråttom, så det gjorde inget. Så vid 10-tiden stängde vi dörren och klev ut på Växjövägen och tog sikte söderut.
När vi vandrat en 7-8 kilometer vilade vi och båda konstaterade att vi skulle behöva tala om för Fjällräven hur en poncho och skyddet för ryggsäcken Kajka skall tillverkas!
När det gäller regnskyddet för ryggsäcken, så var den för liten på sidorna, ponchon för kort i båda ändarna. Underarmarna blev blöta trots vandringsjacka från Fjällräven, och om vi hade tagit på oss ponchon över ryggsäcken skulle den vara för kort.
Men vi kom ju fram till Toftaholm b & b i alla fall. Här fanns bastu, så Tarja blev lycklig och kunde värma sin lekamen. Däremot finns ingen TV och det är ju Lets Dance ikväll på TV4. Skönt tycker ju ja att slippa detta. Men Tarja tittade förra fredagen på TV4 Play, och det funkade för henne.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar