tisdag 16 april 2013

Dag 30

Boston Maraton! Tråkig nyhet. Dålig väderleksrapport var också en dålig nyhet, men bara för Tarja och mig som skulle vandra till Traryd för att tälta. Men vi fick tips om ett vandrarhem i Strömsnäsbruk. Dock var det mer än 3 mil att gå, och vi hade ju handlat godsaker för att tälta så min ryggsäck vägde 30 kilo. Men vi tog beslutet att det går.
Eilert kom vid 8.30 och skulle vinka av oss. Först skulle han fota oss lite här och där. Sedan var vi ensamma och började gå. Efter 4 kilometer såg vi på håll en dam som tog kort på oss, det visade vara Benkts fru Lis som följde med oss en bit. Vi passerade även en tomt som var full med (skräp)!
Vädret blev bättre, och vi kom fram till Hamneda där vi vilade oss en stund. Till Traryd kom vi också och vilade även där, vackert vid vattnet, men det verkar inte så populärt område, tomma hus både här och där. Även i Strömsnäsbruk finns många hus där ingen bor.
Ja, fram kom vi till ett underbart vandrarhem, och nu vilar vi ut i soffan med ett glas av Marinläkares Punch som Doktor Nypan gjort. Stort tack Nypan, underbart god!!!!!
Och tack till Eilert för all hjälp, men även Benkt och Lis som gjorde vår stund i Snåland underbar!


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar