torsdag 18 april 2013

Dag 32

Sovmorgon, nja frukosten serverades till nio och jag vaknar ju alltid tidigt till Tarjas förtret. Det regnade under natten så hon kunde inte sova eftersom det droppade på fönsterblecket.
En god frukost var det dock, tyvärr kom det fyra grovarbetare som nog var hungriga, så det mesta var slut när de tagit sitt. Men Lydia fixade fram nya godsaker. Brödet hade hon nog glömt i ugnen, för frallorna var torra.
Klockan 11 började vi gå mot Helsingborg. Vi påträffade flera tv-apparater längs vägen, de har nog inte sopstationer i Markaryd.
Vi kom fram till Sandhult och trodde att vi gått helt fel, det finns ju ett Sandhult utanför Borås också.
Bilarna kör väldigt fort på vägarna, och där vi stannade för att vila såg vi en av platserna där ett barn fått sätta livet till för en bilist.
Strax innan hade en kvinna kört förbi oss väldigt nära utan att bry sig om oss ett dugg.
Efter 1 mil kom vi fram till Skåne i dubbel bemärkelse! Skånes län och Skånes Fagerhult. Väl framme vid 8-kantens Motell, satte vi oss för att invänta ägaren Malin Bergdahl som skulle anlända vid 3-tiden. Vi tog en fika och vilade ut efter den 1,3 mil korta promenaden.
Malin kom och släppte in oss, och berättade att frukost fanns till morgonen. Det hade vi inte räknat med. Det är ett prisvärt boende på 550:- där sängkläder, kvällsmat och frukost ingår. Tv på rummet finns också. Malin berättade om sin förkärlek till Dalahästar, hon hade till och med tatuerat en på armen. 5-600 st hade hon visst.
Stort tack henne för god service!
















1 kommentar:

  1. Snart i sköna Helsingborg. Nu är nästan all snö borta i Årsta. Så skönt och efterlängtat med vår. Ha det gott! Anna &Uffe

    SvaraRadera