måndag 29 april 2013

Dag 43

Idag var en jobbig dag, kanske även jobbigare än de 3 mil vi gick för några veckor sedan. Idag var det (bara) 2,5 mil vi skulle gå när vi skulle till Köge.
Men Tarja hade ont i ryggen, och eftersom jag vet att hon normalt aldrig klagar, inte ens efter benbrott eller när tandläkaren borrar som värst visste jag att hon hade rejält ont!
Men hon traskade på och vi vilade när hon ville, men det blev inte så ofta, för det regnade också och det blåste kraftigt rakt framifrån. När vi trots allt vilade kom det fram en trevlig danska med kaffe och ett chokladhjärta hon ville bjuda på. Tänk så snälla människor det finns!
Efter mycket om och men kom vi fram till Hotell Hvide Hus.
Var ju lite sugen på något gott, och det enda som fanns i närheten var ett Netto. Inga större förväntningar, och de bekräftades i kassan med en Stine som trots lång kö plötsligt stängde och gick och plockade lite varor i kassalinjen. Hon kom tillbaka efter ett tag med en min som sa allt! Men vi fick med oss vad vi skulle och gick till rummet. Nu skall det vilas för i morgon blir det 1,9 mil.
Sov gott!
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar