måndag 22 april 2013

Dag 36

Idag skulle vi gå till Fleninge Classic Hotell. Men vi valde att gå Scandic Hotell Nord där vi i morgon skall träffa döttrarna som också skall bo på hotellet. Vi stannar 3 nätter innan vi den 25/4 går mot hamnen och Sundsbussarna som skall ta oss till Helsingör och vidare söderut. Så det blir lite lyxliv att vila ut, Tarja har ju problem med ett knä så det behövs. Vägen från Åstorp gick bra, trots att vi passerade lite farliga ställen som Hyllinge osv.
Tarja skämtade till det och sa att hon hade en utanförKroppsupplevelse! Titta på en av bilderna så förstår ni.
Vi stannade till på Väla köpcentrum och handlade lite nödvändigheter innan vi fortsatte färden. Tyvärr var vädret lite dåligt, så det medhavda kaffet drack vi först på rummet.
Här kan vi också se att gröna blad börjar komma, härligt!













6 kommentarer:

  1. Vadå ska ni åka buss nu?? de är väl fusk!!! Jag förstår inte varför ni inte tog flyget från början, då hade ni varit framme för 36 dagar sedan. Ja, Ja jag är lite impad av er vandring, men jag hade tagit flyget!!!!!!
    Stor bamse kram till er båda och hoppas Tarjas knä blir bättre.

    Agneta Sjöblom

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hallå Agneta!
      Hoppas att allt är bra med dig! Sundsbussarna är faktiskt ett rederi som trafikerar Helsingborg-Helsingör! Trodde du att vi skulle simma över?
      Många kramar!!
      Birger

      Radera
  2. Jag är mycket imponerad av det ni har presterat. Det är inte många i dagens läge som är kapabla att utföra det som ni har gjort.
    Får önska er en trivsam angenäm samvaro och vila inför nästa LAND. Ser fram mot nya "Michelin stjärnor" av matställen och bedömningar av övernattning ställen för att inte nämna bilderna ut med er vandring med tillhörande kommentarer.
    Michael
    GMY

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hallå Michael!
      Jo, nu skall vi ta det lite lugnt några dagar, planera vandringen mm. Övernattningar till Tyska Dahme är klar.
      Ha det så gott!!

      Radera
  3. Ja det tycker jag,och tycker du det är för kallt i vattnet kan ni gå, det finns faktiskt en bro över Öresund om du har missat det!!!
    Nä skämt och sido hoppas ni får några mysiga dagar tillsammans med barnen, och du ät inte för mycket fläskstek och gamle ole när ni kommer till Danmark
    Kram
    Agneta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gamle Ole! Mums!! Redan för flera veckor sedan sa jag till Tarja att riktig ost som Gamle Ole måste vi ha i Danmark ( och öl)
      Kramar!!

      Radera