måndag 1 april 2013

Dag 15

Idag tog oss vandringen till Vadstena. På väg dit mötte vi flera trevliga människor! Bland annat Lennart med hunden Batman som tog en morgonpromenad. Han önskade oss lycka till, och berättade att han åkt många Vasalopp och cyklat Vätternrundan väldigt många gånger.
Vi stannade halvvägs vid ännu en stängd kyrka för att lapa sol på kyrktrappan. Väl framme i Vadstena tog vi in på Vandrarhemmet som de enda gästerna. Fick en kod till dörren ( som var fel). Ringde och fick rätt, inga problem. När allt var klart för natten, tog vi en tur till centrum och Klosterkyrkan. Den var öppen! Vi hann precis få en stämpel i våra Pilgrimspass av Hanna och titta runt i 5 minuter innan de skulle stänga. Men solen lös så fint så vi promenerade längs vattnet. En öppen pub vid Coop! Vj gick in för en öl, men de stängde visst för dagen. Det enda som var öppet var Coop. Motvilligt gick jag in (det är ju Ica som gäller) men vi gick tag på lite godsaker till kvällen. Men en tidig kväll får det bli, i morgon blir det närmare 2,5 mil att vandra till Omberg.












5 kommentarer:

  1. Trodde gubben med hunden var du, väldigt vad du åldrats på femton dagar o blivit lik farsan tänkte jag, tills jag läste...nåja. Så kanske det blir innan ni är framme vid målet. Låt nu Tarja ta ett kort av dig nån gång!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var inte så negativ, var positiv!
      Titta på Kellys hjältar så förstår du vad jag menar!

      Radera
  2. Hejsan! Jag funderar lite på förra veckan, hos Kaptenskan, när ni fick Maskinistrummet. Jag är glad att ni valde det rummet men undrar lite hur det gick. Ni var ju oroliga för att inte kunna sova .....
    Nåväl, att somna till motorljudet från en Hedemora- eller MAN-diesel brukar ju gå fint:-)
    Det är fortsatt ett stort nöje att läsa om er resa och den ger såklart funderingar på vägval man har gjort och kommer att göra.
    God fortsatt tur! // Görta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade ju helst legat i kockhytten fattar du väl! Men maskinisthytten fick väl duga. Inga godsaker i den fanns det heller! Men vi fick god mat i mässen må du tro!! (och bira)

      Radera